1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מאפים מתוקים / מלוחים
  4. לחמים

מתכון לקוביות צנימוני חלה קריספיים

נותרו לכם חלות משבת? אל דאגה, תוכלו להשתמש בהן להכנת מאפה קריספי וטעים במיוחד; קוביות צנימוני חלה בטיבול של חמאה, שומשום, קצח, ותבלינים נוספים שיתנו לכם מענה לסעודה רביעית קלילה ומוצלחת

חני לוין, י"ח טבת תשפ"א 02/01/2021 20:22

בתיבול מושלם צנימוני חלה קריספיים צנימוני חלה קריספיים צילום: הודיה חמד

מתכון לקוביות צנימוני חלה קריספיים

זמן ההכנה: 10 דקות. זמן אפיה: 7 דקות.

המצרכים לקוביות צנימוני חלה קריספיים:

  • חלה שנותרה משבת
  • שמן זית
  • זעתר
  • פלפל שחור
  • 25 גר' חמאה מומסת
  • אבקת שום
  • תבלין לפיצה
  • קצח
  • שומשום

אופן ההכנה לקוביות צנימוני חלה קריספיים:

  1. את החלה חיתכו לקוביות בגודל הרצוי, והניחו אותן על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  2. זלפו עליהן שמן זית וחמאה, פזרו זעתר, מעט פלפל שחור, אבקת שום, תבלין לפיצה, קצח ושומשום.
  3. ערבבו היטב בעזרת הידיים והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 7 דקות בדיוק.
  4. הוציאו מהתנור והגישו לצד גבינה לבנה.
  5. ניתן להכין סלט חי ולהגיש בנוסף.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: הודיה חמד.

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;