י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024
ממתק טעים

מתכון לפקאן סיני מסוכר

חטיף פקאנים טעים במיוחד ומהיר הכנה שתוכלו לאכול בכל פעם שיתחשק לכם משהו מתוק, נסו אצלכם בבית וגם אתם תתענגו על הטעם

מתכון לפקאן סיני מסוכר
פקאן סיני מסוכר צילום: נועם זיגדון

מתכון לפקאן סיני מסוכר

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 10 דקות.

המצרכים לפקאן סיני מסוכר:

  • 4 כוסות פקאנים קלופים
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 לימון

אופן ההכנה לפקאן סיני מסוכר:

  1. הרתיחו בסיר את המים הסוכר והלימון, הוסיפו את הפקאנים.
  2. הנמיכו את האש ובשלו תוך כדי ערבוב תמידי, עד לספיגת מוחלטת של הנוזלים לשים לב כל הזמן שלא ייחרך.
  3. הוציאו ושטחו על גבי נייר אפיה באופן שווה.
  4. הכניסו לתנור שחומם מראש על 160° למשך כ-10 דקות, עד לקבלת גוון חום זהוב

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון קינוח ממתק חטיף

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד