1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים חלביים
  4. מתכונים לארוחת בוקר
  5. בריאים ודיאטטיים

אטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין

המתכון הזה מעולה לאלו הסובלים מצרבות קמחים או לכל חולה צליאק | אטריות צבעוניות ללא גלוטן, במבחר גבינות ובתיבול מושלם מתאים לכל ארוחת ערב ומשדרג אותה לחגיגית יותר

חני לוין, כ"ה טבת תשפ"א 09/01/2021 19:27

ללא גלוטן אטריות ללא גלוטן אטריות ללא גלוטן צילום: יהודית וינטרוב

מתכון לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין

זמן הכנה: 30 דקות. זמן אפיה: 25 דקות.

המצרכים לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין:

  • 1 חב' אטריות צבעוניות ללא גלוטן
  • 3/4 קופסת קוטג' קטנה
  • קוביות גבינה מלוחה
  • גבינה צהובה מגורדת
  • מלח
  • שמן זית
  • תיבול מעורב של שומשום

אופן ההכנה לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין:

  1. בסיר עם מים בשלו את האטריות עד לריכוך, שטפו תחת הברז וסננו.
  2. בקערה נפרדת ערבבו את יתר המצרכים מלבד התיבול המעורב, הוסיפו את האטריות לקערת הגבינות, ערבבו היטב ושפכו לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 דקות.
  4. הוציאו מהתנור, ובזמן ההגשה פזרו מעט מהתיבול המעורב מלמעלה.
  5. ניתן להוסיף או לשנות טעמים כפי שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יהודית וינטרוב

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;