1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים
  4. לחמים

מתכון ללאפות במילוי סביח

בצק ללאפות ביתיות מוצלחות, עם מגוון רחב של מילויים | חצילים מטוגנים, ביצים קשות, פרוסות מלפפון חמוץ ולימון בשילוב ממרח החומוס, סחוג והטחינה המזולפת, יוצרים יחדיו ארוחת צהריים מושלמת

חני לוין, ו' שבט תשפ"א 19/01/2021 12:10
תגיות:

ארוחת צהרים פרווה לאפות במילוי סביח לאפות במילוי סביח צילום: מירב מלכה

מתכון ללאפות במילוי סביח / מאת: מירב מלכה

זמן ההכנה: 25 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן טיגון: 7 דקות.

המצרכים ללאפות במילוי סביח:

לבצק הלאפות:

  • 4 כוסות קמח
  • 1 כף גדושה סוכר
  • 1.5 כפות שמרים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1.5 כוסות מים
  • 1 כף מלח

למילוי:

  • חצילים מטוגנים
  • פרוסות לימון
  • בצים קשות
  • ממרח חומוס
  • סחוג
  • מלפפון חמוץ חתוך לקוביות
  • פטרוזליה קצוצה
  • טחינה

אופן ההכנה ללאפות במילוי סביח:

  1. בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים לבצק, לושו היטב והניחו בצד את הקערה כשהיא מכוסה והתפיחו במשך כשעה עד להכפלת הנפח.
  2. חלקו את הבצק לכ8 כדורים. הניחו להתפחה של עוד רבע שעה
  3. חממו מחבת טפלון גדולה עם מעט שמן, רדדו את הבצק לעיגולים גדולים וטגנו משני הכיוונים.
  4. מרחו על כל לאפה חומוס והניחו את יתר המצרכים למילוי, גלגלו את הלאפה וזלפו טחינה.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;