1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים
  4. בריאים ודיאטטיים

מתכון לתפוחי אדמה מובקעים בתנור

מתכון אהוב וטעים שכל אחד ייהנה לנשנש בכל זמן שמתחשק לאכול משהו משביע | מתאים גם כתוספת לארוחת הצהריים, קל להכנה ומוצלח, עם שלושה מצרכים בלבד שיעשו את העבודה

חני לוין, ו' שבט תשפ"א 19/01/2021 12:28

קל ופשוט תפוחי אדמה מובקעים בתנור תפוחי אדמה מובקעים בתנור צילום: נועם זיגדון

מתכון לתפוחי אדמה מובקעים בתנור

זמן ההכנה: 7 דקות. זמן בישול: 30 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.

המצרכים לתפוחי אדמה מובקעים בתנור:

  • תפוחי אדמה שלמים עם הקליפה
  • מים
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לתפוחי אדמה מובקעים בתנור:

  1. הכניסו את תפוחי האדמה לסיר עם מים והניחו על הגז, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו במשך 30 דקות עד לריכוך,
  2. סננו את תפוחי האדמה מהמים וצננו.
  3. מעכו מעט את תפוחי האדמה עם מועך פירה.
  4. פזרו מעט מלח ופלפל שחור, וזלפו שמן זית,
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש על -200° עד להשחמה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;