י"ט ניסן התשפ"ד
27.04.2024
ממכר ומושלם

מתכון לחטיף פררו ביתי

חטיף יוקרתי במיוחד שתוכלו להכין בעצמכם ולנשנש אותו בשעות הערב השקטות כשמתחשק לנוח עם כוס קפה ולהתפנק, לאחר יום עבודה עמוס • זהירות ממתק ממכר

מתכון לחטיף פררו ביתי
חטיף פררו ביתי צילום: אליאן ויצמן

מתכון לחטיף פררו ביתי / מאת: אליאן ויצמן

זמן הכנה: 30 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.

המצרכים לחטיף פררו ביתי:

  • 1 חב' ופלים לואקר חלבי בכל טעם שתבחרו מפוררים
  • 1 חב' גליליות אגוזים מפוררות
  • 1/2 כוס מחית אגוזי לוז
  • 2 כפות גדושות ממרחית לבנה

לציפוי:

  • 250 גרם שוקולד חלב
  • שברי אגוזי לוז
  • 2 כפיות ממרחית לבנה

אופן ההכנה לחטיף פררו ביתי:

  1. בקערה ערבבו היטב את הוופלים, הגליליות, מחית אגוזי לוז וממרחית לבנה עד לקבלת תערובת אחידה, שטחו על תבנית 20*20 והכניסו להקפאה במשך כשעה.
  2. חיתכו לקוביות והחזירו להקפאה.

לציפוי:

  1. המיסו במיקרוגל את השוקולד החלבי והוסיפו לו את ברי אגוזי הלוז.
  2. הטבילו כל קובית חטיף בשוקולד והניחו על רשת להתייצבות
  3. לקישוט: המיסו 2 כפיות ממרחית לבנה ןזלפו מעל הקוביות

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון חטיף ממתק שוקולד פררו רושה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד