1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. קינוחים

מתכון לחטיף פררו ביתי

חטיף יוקרתי במיוחד שתוכלו להכין בעצמכם ולנשנש אותו בשעות הערב השקטות כשמתחשק לנוח עם כוס קפה ולהתפנק, לאחר יום עבודה עמוס • זהירות ממתק ממכר

חני לוין, י"א שבט תשפ"א 24/01/2021 21:01

ממכר ומושלם חטיף פררו ביתי חטיף פררו ביתי צילום: אליאן ויצמן

מתכון לחטיף פררו ביתי / מאת: אליאן ויצמן

זמן הכנה: 30 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.

המצרכים לחטיף פררו ביתי:

  • 1 חב' ופלים לואקר חלבי בכל טעם שתבחרו מפוררים
  • 1 חב' גליליות אגוזים מפוררות
  • 1/2 כוס מחית אגוזי לוז
  • 2 כפות גדושות ממרחית לבנה

לציפוי:

  • 250 גרם שוקולד חלב
  • שברי אגוזי לוז
  • 2 כפיות ממרחית לבנה

אופן ההכנה לחטיף פררו ביתי:

  1. בקערה ערבבו היטב את הוופלים, הגליליות, מחית אגוזי לוז וממרחית לבנה עד לקבלת תערובת אחידה, שטחו על תבנית 20*20 והכניסו להקפאה במשך כשעה.
  2. חיתכו לקוביות והחזירו להקפאה.

לציפוי:

  1. המיסו במיקרוגל את השוקולד החלבי והוסיפו לו את ברי אגוזי הלוז.
  2. הטבילו כל קובית חטיף בשוקולד והניחו על רשת להתייצבות
  3. לקישוט: המיסו 2 כפיות ממרחית לבנה ןזלפו מעל הקוביות

בהצלחה רבה ובתאבון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. מה זה ממרחית לבנה?  


  2. מה זה ממרחית לבנה?  (ל”ת)

    יפי

;