1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. עוגיות

מתכון לעוגיות שוקולד פאדג' טעימות במיוחד

מתכון לעוגיות שוקולדיות מפנקות וטעימות במיוחד | עוגיות פדאג' המורכבות משוקולד מריר בשילוב אגוזים קצוצים ומוצרי הבית | קלות להכנה ובמרקם נימוח ונמס בפה שלא תפסיקו לאכול

חני לוין, י"א שבט תשפ"א 24/01/2021 22:44

ברכתם שהכל עוגיות שוקולד פאדג' עוגיות שוקולד פאדג' צילום: יפית וטורי

מתכון לעוגיות שוקולד פאדג' טעימות במיוחד

זמן הכנה: 25 דקות. זמן אפיה: 8-9 דקות.

המצרכים לעוגיות שוקולד פאדג' טעימות במיוחד:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות שטוחות שמן
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קמח תפו"א (אפשר רגיל)
  • 3/4 כוס אגוזים קצוצים גס
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה לעוגיות שוקולד פאדג' טעימות במיוחד:

  1. המיסו את השוקולד עם השמן על אש נמוכה תוך כדי ערבוב תמידי, עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה, ערבבו היטב, הסירו מהאש וצננו.
  2. בקערת המיקסר הקציפו במהירות גבוהה את הביצים עם הסוכר כ-10 דקות, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  3. שפכו לקצף הביצים את תערובת השוקולד המומס והוסיפו קמח תפו"א, אגוזים קצוצים ושוקולד צ'יפס, ערבבו בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. חממו תנור ל-175°.
  5. העבירו את הבלילה לשקית זילוף עם פתח בקוטר 2 ס"מ וזלפו תלוליות קטנות של הבלילה ע"ג תבנית מרופדת בנייר אפיה. אפשר גם עם כפית.
  6. הכניסו לתנור למשך 8-9 דקות עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות.
  7. הוציאו מהתנור וצננו לחלוטין.

המתכון מאת: יפית וטורי

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. אפשר קורנפלור במקום קמח תפו"א?  (ל”ת)


;