1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. סלטים

מתכון ללימון כבוש עם אריסה

לאוהבי הכבושים: מתכון מהיר וקל להכנה שתוכלו להכין בכל יום, לימון כבוש בתוספת אריסה חריפה או מתוקה לבחירתכם, המשתלבים יחדיו ויוצרים מאכל אהוב שתוכלו לשלב בסלטים או תבשילים

חני לויןכ"א שבט תשפ"א 03/02/2021 18:11

בעשר דקות לימון כבוש באריסה לימון כבוש באריסה צילום: מתוך הסרטון

אופן הכנת לימון כבוש עם אריסה. קרדיט: ורד כהן

מתכון ללימון כבוש עם אריסה

זמן הכנה: 10 דקות.

המצרכים ללימון כבוש עם אריסה:

  • 8 לימונים
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות אריסה חריפה / מתוקה

אופן ההכנה ללימון כבוש עם אריסה:

  1. הניחו בסיר עם מים את הלימונים והניחו על האש, הביאו לרתיחה והשאירו רותח במשך 8 דקות.
  2. הוציאו מהסיר וחיתכו לרבעים ואח"כ לרצועות, הוסיפו מלח ואריסה וערבבו.
  3. הכניסו לקופסת אחסון והכניסו לקירור עד לשימוש.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: ורד כהן

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;