ט"ו ניסן התשפ"ד
23.04.2024
בעשר דקות

מתכון ללימון כבוש עם אריסה

לאוהבי הכבושים: מתכון מהיר וקל להכנה שתוכלו להכין בכל יום, לימון כבוש בתוספת אריסה חריפה או מתוקה לבחירתכם, המשתלבים יחדיו ויוצרים מאכל אהוב שתוכלו לשלב בסלטים או תבשילים

מתכון ללימון כבוש עם אריסה
לימון כבוש באריסה צילום: מתוך הסרטון

אופן הכנת לימון כבוש עם אריסה. קרדיט: ורד כהן

מתכון ללימון כבוש עם אריסה

זמן הכנה: 10 דקות.

המצרכים ללימון כבוש עם אריסה:

  • 8 לימונים
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות אריסה חריפה / מתוקה

אופן ההכנה ללימון כבוש עם אריסה:

  1. הניחו בסיר עם מים את הלימונים והניחו על האש, הביאו לרתיחה והשאירו רותח במשך 8 דקות.
  2. הוציאו מהסיר וחיתכו לרבעים ואח"כ לרצועות, הוסיפו מלח ואריסה וערבבו.
  3. הכניסו לקופסת אחסון והכניסו לקירור עד לשימוש.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: ורד כהן

מתכון לימון סלט

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד