י"ט ניסן התשפ"ד
27.04.2024
מהמטבח הטוניסאי

מתכון לעוגיות סולת דבש ותמרים - מקרוד

לקראת חודש אדר עם מתכון מהיר וקל להכנה לעוגיות סולת עם דבש ותמרים, הטבולות בסירופ חלקלק, עוגיות מוצלחות המתאימות כתוספת במשלוחי המנות | מתכון אהוב וטעים המגיע מהמטבח הטוניסאי

מתכון לעוגיות סולת דבש ותמרים - מקרוד
עוגיות סולת דבש ותמרים - מקרוד צילום: נועם זיגדון

אופן הכנת עוגיות סולת דבש ותמרים -מקרוד. קרדיט: נועם זיגדון

מתכון לעוגיות סולת דבש ותמרים -מקרוד

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן המתנה: 15 דקות.

המצרכים לעוגיות סולת דבש ותמרים -מקרוד:

לבצק:

  • כוס מדידה חד פעמי חמה
  • 3 כוסות סולת
  • 3/4 כוס קמח
  • 3/4 כוס שמן חם
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 סוכר וניל

למילוי:

  • 1 קופסא ממרח תמרים
  • כפית קינמון
  • 1/2 כפית הל- אופציונלי

לסירופ:

  • 1 כוס מים
  • 2 כוסות סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • כמה טיפות זהר - אופציונלי

אופן ההכנה לעוגיות סולת דבש ותמרים -מקרוד:

הכנת הבצק:

  1. ערבבו את כל המצרכים לבצק רך ונעים והניחו בצד למשך רבע שעה
  2. חלקו את הבצק ל- 3 כדורים ורדדו כל כדור לצורת מלבן על נייר אפיה
  3. בקערה נפרדת ערבבו את כל המצרכים למילוי עד לקבלת ממרח תמרים
  4. מרחו את ממרח התמרים על מלבן הבצק וגלגלו לרולדה
  5. חיתכו לפרוסות וטגנו בשמן עמוק וחם עד להשחמה

הכנת הסירופ:

  1. הכניסו לסיר את כל המצרכים ובשלחו במשך 10 דקות על הגז
  2. הטבילו כל עוגייה בסירופ ופזרו סוכריות צבעונית.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון עוגיות עוגיות תמרים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד