י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024
פורים שמח וטעים

מתכון לאוזני המן חלביות במילוי גבינה בולגרית, ופרמזן – כזה עוד לא טעמתם!

השנה, שום דבר לא יראה כמו שנים קודמות, גם לא אוזני ההמן שלכם • השנה זה יהיה מלוח, קליל, מבצק פריך מוכן, במילוי גבינות עשירות ומתובלות. כי השנה, מגיע לנו להתפנק!

מתכון לאוזני המן חלביות במילוי גבינה בולגרית, ופרמזן – כזה עוד לא טעמתם!
אוזני המן חלביות צילום: יח"צ



רשימת מצרכים
:

 1 חבילה בצק פריך מלוח רמי לוי

 1/4 כוס שמיר קצוץ דק

 4 שיני שום כתושות

 1 כפית מלח

 200 גרם גבינה בולגרית מפוררת

 100 גרם פרמזן מגורר

לציפוי:

ביצה טרופה

כף שמיר קצוץ

כפית שום כתוש

2 כפות שמן זית

קצח

לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>>

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי המלית יחד

פורסים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים

מברישים את קצוות העיגול בביצה טרופה

מניחים מלית באמצע ומקפלים לאוזן המן מהודקת

מניחים על תבנית מרובדת נייר אפייה

מוסיפים לביצה הטרופה כף שמיר קצוץ, שמן זית וכפית שום גבישי

מברישים את אוזני ההמן , מפזרים קצח ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.

 

אוזני המן רמי לוי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד