מתכון למרק כרובית קטיפתי וחלק
אוהבים מרקים? המתכון הזה מעניין וטעים במיוחד | שילוב של כרובית המבושלת עם מגוון ירקות בתוספת אגוז מוסקט המוסיף טעם מיוחד למרק מושלם הנטחן למרקם קטיפתי וחלק

מתכון למרק כרובית קטיפתי וחלק
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 40 דקות.
המצרכים למרק כרובית קטיפתי וחלק:
- 1 כרובית
- 1 בצל קצוץ
- 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 שורש סלרי קצוץ
- 1 שורש פטרוזיליה קצוץ
- 3 ארטישוק ירושלמי קלוף
- מלח
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
- חלב קוקוס
אופן ההכנה למרק כרובית קטיפתי וחלק:
- בסיר הכניסו את כל הירקות ומלאו במים עד לכיסוי הירקות.
- הוסיפו מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, כסו את הסיר ובשלו עד לריכוך מלא במשך 40 דקות.
- לאחר הבישול טחנו את המרק עם הירקות עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי
- הוסיפו מעט חלב קוקוס ערבבו היטב והגישו חם בצלוחית, ניתן להוסיף קרוטונים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
קרדיט מתכון: שף אבי פרץ
מאת: יהודית וינטרוב
-
מסתמן: זה הפתרון לעסקים קטנים אחרי הקורונה -
המשווק מפתיע: "כך תיכנסו לדירת פאר בירושלים" -
אברך כולל? יש לך הזדמנות להיות רב עיר -
ריטלין, כן או לא? הכל על הפרעות קשב וריכוז -
תלמיד חכם הגיע בחלום לגיסו עם מסר נורא -
סיפור מדהים: הירושה שחולקה אחרי 39 שנים מפטירת הרבי -
התפללו • הוכנס לניתוח: איש ההצלה נפצע בתאונה -
בן 82: הנוכל היהודי המפורסם בעולם שעקץ במיליארדים מת בכלא
תגובות