י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024
ארוחה קלאסית

מתכון לפוייקה עוף עם פסטה שכל אחד יכול להכין בקלות

כל הטוב שיש בארון נכנס לסיר משגע אחד ומסדר לך ארוחת צהרים מזינה, מגוונת וטעימה! פסטה, שוקי עוף, תיבול עשיר, זיתים ועגבניות כי יש מאכלים שאי אפשר לטעות איתם

מתכון לפוייקה עוף עם פסטה שכל אחד יכול להכין בקלות
פוייקה עוף פסטה צילום: בן יוסטר


מתכון לפוייקה עוף עם פסטה שכל אחד יכול להכין בקלות

זמן הכנה: 30 דקות
זמן אפייה: 60 דקות

רשימת מצרכים:

סיר סוטאז רחב שיכול להכנס לתנור

1 ק”ג שוקיים (פולקע) עוף טרי פרימיום רמי לוי

3/4  שקית פסטה פוזילי מחיטה מלאה רמי לוי

1/2  כוס שמן זית

כוס יין לבן

כף פפריקה מתוקה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם (בערך כפית מכל אחד)

1 כוס עגבניות מרוסקות רמי לוי

1 כוס זיתי קלמטה מגולענים רמי לוי

לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>>

להגשה:

טימין טרי

ירקות:

2 כוסות של עגבניות שרי חצויות

5 שיני שום פרוסות

4 כפות טימין טרי ללא הגבעולים

2 בצלים סגולים, קלופים וחתוכים לשמיניות

אופן הכנה:

  • בסיר עמוק מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • בסיר סוטאז מניחים שמים את שמן הזית, הבצלים הסגולים ואת השוקיים.
  • צורבים מעל להבה גבוהה עד הזהבה קלה של העוף והבצל, אם צריך בוחשים מדי פעם.
  • מוסיפים את עגבניות השרי, העגבניות המרוסקות, השום ,התבלינים (כולל הטימין) והזיתים, מערבבים לשתי דקות ומוסיפים כוס יין לבן, מביאים לרתיחה ומוסיפים 1/2 כוס מים, מנמיכים את הלהבה ומוסיפים פסטה, מערבבים היטב.
  • עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לשעה.
  • ב-15 דקות האחרונות מסירים את הנייר לקבלת שיזוף קל.
  • מגישים עם טימין טרי מעל.
רמי לוי מתכון עוף פסטה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד