1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים

מתכון לפוייקה עוף עם פסטה שכל אחד יכול להכין בקלות

כל הטוב שיש בארון נכנס לסיר משגע אחד ומסדר לך ארוחת צהרים מזינה, מגוונת וטעימה! פסטה, שוקי עוף, תיבול עשיר, זיתים ועגבניות כי יש מאכלים שאי אפשר לטעות איתם

בחדרי בשיתוף רמי לוי, כ"ג ניסן תשפ"א 05/04/2021 11:56

ארוחה קלאסית פוייקה עוף פסטה פוייקה עוף פסטה צילום: בן יוסטר


מתכון לפוייקה עוף עם פסטה שכל אחד יכול להכין בקלות

זמן הכנה: 30 דקות
זמן אפייה: 60 דקות

רשימת מצרכים:

סיר סוטאז רחב שיכול להכנס לתנור

1 ק”ג שוקיים (פולקע) עוף טרי פרימיום רמי לוי

3/4  שקית פסטה פוזילי מחיטה מלאה רמי לוי

1/2  כוס שמן זית

כוס יין לבן

כף פפריקה מתוקה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם (בערך כפית מכל אחד)

1 כוס עגבניות מרוסקות רמי לוי

1 כוס זיתי קלמטה מגולענים רמי לוי

לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>>

להגשה:

טימין טרי

ירקות:

2 כוסות של עגבניות שרי חצויות

5 שיני שום פרוסות

4 כפות טימין טרי ללא הגבעולים

2 בצלים סגולים, קלופים וחתוכים לשמיניות

אופן הכנה:

  • בסיר עמוק מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • בסיר סוטאז מניחים שמים את שמן הזית, הבצלים הסגולים ואת השוקיים.
  • צורבים מעל להבה גבוהה עד הזהבה קלה של העוף והבצל, אם צריך בוחשים מדי פעם.
  • מוסיפים את עגבניות השרי, העגבניות המרוסקות, השום ,התבלינים (כולל הטימין) והזיתים, מערבבים לשתי דקות ומוסיפים כוס יין לבן, מביאים לרתיחה ומוסיפים 1/2 כוס מים, מנמיכים את הלהבה ומוסיפים פסטה, מערבבים היטב.
  • עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לשעה.
  • ב-15 דקות האחרונות מסירים את הנייר לקבלת שיזוף קל.
  • מגישים עם טימין טרי מעל.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;