1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים
  4. סלטים

מתכון לכרובית מתקתקה

שילוב של מגוון רטבים אהובים בתוספת שומשום שחור ולבן יוצרים יחדיו רוטב מתקתק הנשפך על פלחי כרובית מבריקים ונאפים יחדיו לנשנוש טעים במיוחד

חני לוין, י"ז אדר תשפ"א 01/03/2021 21:20

במגוון רטבים כרובית מתקתקה כרובית מתקתקה צילום: שחר שולמית

מתכון לכרובית מתקתקה

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 90 דקות.

המצרכים לכרובית מתקתקה:

מידת כוס חד פעמית לשתייה קרה

  • כרובית גדולה
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1/2 כוס רוטב צ'לי מתוק
  • 2 כפות רוטב סויה מתוק
  • 1 כף שומשום שחור
  • 1 כף שומשום לבן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה

אופן ההכנה לכרובית מתקתקה:

  1. מסירים מהכרובית את העלים
  2. פורסים את הכרובית לפרוסות בעובי 1.5 סנטימטר, שוטפים אותה היטב ומסננים מנוזלים.
  3. בקערה קטנה מערבבים את כל חומרי התיבול
  4. מניחים את הכרובית בתבנית גדולה ושטוחה ומורחים אותה היטב בתיבול.
  5. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים שעה ורבע בחום של 200 מעלות
  6. מסירים את נייר הכסף ומפזרים עם כף מהרוטב שבתבנית על גבי הכרובית ואופים עוד רבע שעה ללא כיסוי עד לצמצום הרוטב.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: שחר שולמית

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;