מתכון לחמוסתה - מרק קובה
אוכל מסורתי מחמם ומתאים ליום סגריר | מרק קובה הנקרא "חמוסתה" מורכב מכרפס, עלי סלק, תבלינים וקציצות קובה מוכנות, היוצרים יחד ארוחת צהרים טעימה וקלה להכנה

מתכון לחמוסתה - מרק קובה
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 25 דקות
המצרכים לחמוסתה - מרק קובה:
- 5 שיני שום
- 1 חבילת כרפס קצוץ
- 1 חבילת עלי סלק קצוצים
- 2 לימונים סחוטים
- 1 חבילת קובה
- אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל שחור
- כורכום
- כמון
- מים רותחים עד ל3/4 מהסיר.
אופן ההכנה לחמוסתה - מרק קובה:
- חממו סיר עמוק עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה הוסיפו את הכרפס ועלי הסלק וטגנו כרבע שעה, הוסיפו תבלינים וערבבו הוסיפו מים רותחים ובשלו במשך 10 דקות.
- הוסיפו את הקובה הקפוא והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו במשך 25 דקות, בסוף הוסיפו את הלימון וערבבו היטב.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: תהילה גיגי
-
החלה ההרשמה ללימודי תקשורת ומדיה מעשית למגזר החרדי -
אברך כולל? יש לך הזדמנות להיות רב עיר -
מתחם הקניות הגדול ביותר במגזר החרדי לקראת סיום שלב א'! -
ריטלין, כן או לא? הכל על הפרעות קשב וריכוז -
צפו בוידאו: הגוי פרץ בבכי בתוך בית המדרש -
מדהים: חלקת הקבורה נרכשה יממה לפני הפטירה הפתאומית -
יהדות התורה ניצחה את הליכוד בבית המשפט -
צפו: בת הפוסק, בת ה-102 תרמה סכום אדיר לסאטמר
תגובות