מתכון לסלונה - דג עם עגבניות שום ונענע
ארוחת צהריים או מנה ראשונה לערב שבת מה שתחליטו, המתכון הזה מושלם ומריח נהדר עם דגים מקופלים המתבשלים עם פרוסות עגבנייה דקות ועלי נענע, יוצרים יחדיו מנה מיוחדת וטעימה

אופן הכנת הסלונה - דג עם עגבניות שום ונענע. קרדיט: נועם זיגדון
מתכון לסלונה - דג עם עגבניות שום ונענע
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: 45 דקות
המצרכים לסלונה - דג עם עגבניות שום ונענע:
- 8 מנות דג נסיכה או בקלה
- 2 בצלים גדולים פרוסים דק
- 6 עגבניות בשלות פרוסות
- 1/2 ראש שום קצוץ
- 1/2 צרור נענע טרי
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1/2 לימון סחוט
- 1 כף סוכר
- 1/2 כפית כורכום
- פלפל שחור
- מלח
- שמן
אופן ההכנה לסלונה - דג עם עגבניות שום ונענע:
- השרו את הדג במים עם חומץ במשך כרבע שעה סננו וסחטו אותו היטב
- חממו סיר רחב עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה.
- קפלו כל דג לשניים או שלוש וסדרו את הדגים זה לצד זה, מעל הבצל המטוגן.
- הניחו את פרוסות העגבנייה על הדגים, כך שיכסו את כל הדגים.
- על פרוסות העגבנייה פזרו את עלי הנענע, השום ופזרו את התבלינים מלמעלה.
- כסו את הסיר, הביאו לרתיחה, והעבירו לאש בינונית נמוכה, בשלו במשך כ-45 דקות.
- אין צורך להוסיף מים העגבניות מפרישות נוזלים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
-
מתחם הקניות הגדול ביותר במגזר החרדי לקראת סיום שלב א'! -
החלה ההרשמה ללימודי תקשורת ומדיה מעשית למגזר החרדי -
אברך כולל? יש לך הזדמנות להיות רב עיר -
ריטלין, כן או לא? הכל על הפרעות קשב וריכוז -
מאה שערים: חשוד התחפש לאישה - ונעצר -
המתח בחסידות לשיא: הנגיד קיבל רק שנתיים מאסר -
'ישראל ביתנו' ביקשו להדיח את גפני - טיבי בלם -
האם הקריצה חשפה קשר מחתרתי בין כץ לסער?
-
לקפל את הדג?
לקפל?
תגובות