1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. עוגיות
  4. מאפים מתוקים / מלוחים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכוון מושלם לעוגיות שלא תפסיקו לאכול | מלאות בשוקולד ומצופות באבקת סוכר המתפוצצת באפייה ויוצרת מראה מיוחד של עוגיות שוקולד מושלגות בריח משכר

חני לוין, כ' אדר תשפ"א 04/03/2021 12:24

ממוצרים שיש בבית עוגיות מושלגות עוגיות מושלגות צילום: אפרת ושדי

אופן הכנת עוגיות שוקולד מושלגות. קרדיט: אפרת ושדי

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות.

זמן ההכנה: 40 דקות. זמן אפייה: 8 עד 9 דקות.

המצרכים לעוגיות שוקולד מושלגות:

  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/4 כוס שמן
  • 3 ביצים
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 150 גר' פצפוצי שוקולד / שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה לעוגיות שוקולד מושלגות:

  1. בקערה הכניסו את הסוכר, הקקאו והשמן וערבבו היטב, הוסיפו את הביצים בהדרגה וערבבו.
  2. הוסיפו את הקמח, אבקת האפייה וקורט מלח וערבבו היטב עד לאיחוד מלא, הוסיפו את פצפוצי השוקולד וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הכניסו למקרר למשך כשעה, הוציאו וכדררו לכדורים קטנים.
  4. הטבילו את הכדורים במלא אבקת סוכר (חשוב לא להתקמצן כי אחרת העוגיות לא יצאו יפות) והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 8 עד 9 דקות.
  6. הוציאו מהתנור, צננו ותתענגו

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: אפרת ושדי

 

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;