1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מאפים מתוקים / מלוחים

מתכון למאפה טורקי עם גבינת קשקבל

בין הניקיונות, הקניות וההכנות הרבות לחג, כדאי שתעצרי רגע להכין תערובת גבינות, למלא בצק פילאס, להבריש, להכניס לתנור ל 30 דקות וליהנות ממאפה גבינות טורקי טעים, בריא ומזין

כתבה מקודמת, כ"ט ניסן תשפ"א 11/04/2021 12:40

טעמים חדשים מאפה טורקי מאפה טורקי צילום: בן יוסטר


מתכון למאפה טורקי עם גבינת קשקבל

זמן הכנה: 15 דקות
זמן אפייה: 20 דקות

רשימת מצרכים:

1 חבילה פילאס טורקי רמי לוי

200 גרם קשקבל מגוררת

1 בצל ירוק קצוץ

200 גרם בולגרית רכה

1 ביצה

1 כפית מלח

לרכישת מצרכי המתכון לחצו כאן>>>

לציפוי:

1 ביצה טרופה

שומשום

להגשה:

ירקות חתוכים: עגבניות שרי, מלפפונים ומקלות גזר

אופן ההכנה:

  • 1.מערבבים את הגבינות עם המלח, הביצה והבצל הירוק. מומלץ להעביר לשקית זילוף (אפשר גם בלי).
  • 2.פורסים את בצק הפילאס ומורחים שורת גבינה לרוחב הבצק ומגלגלים.
  • 3.חותכים בסיום גלגול הגבינה את הבצק, וממשיכים עם שאר הבצק והמלית.
  • 4.מניחים את המקלות הממולאים בתבנית מרופדת נייר אפייה, ומהדקים את הקצוות שלהם.
  • 5.מברישים בביצה טרופה ושומשום, ואופים בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;