י"ח אדר ב' התשפ"ד
28.03.2024
מהמטבח הטריפוליטאי

מתכון לחריימה – דגים ברוטב אדום

"חריימה" מתכון קל להכנת מגוון סוגי דגים האהובים עליכם, מתבשלים ברוטב אדום ועסיסי ובתיבול מיוחד | מנת דגים המתאימה כמנת פתיחה לצד החלה הטרייה בסעודת ליל שבת

מתכון לחריימה – דגים ברוטב אדום
חריימה – דגים ברוטב אדום צילום: נועם זיגדון

מתכון לחריימה – דגים ברוטב אדום

זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 30 דקות.

המצרכים לחריימה – דגים ברוטב אדום:

  • דג בורי/נילוס /מושט/ דניס לפי מספר הסועדים (מושרים במים וחומץ)
  • שמן
  • פפריקה חריפה ומתוקה
  • 3-4 כפות רסק
  • 1/2 ראש שום
  • פלפל חריף
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף כמון
  • כרויה קימל טחון - מומלץ
  • 1 לימון סחוט
  • מלח

אופן הכנה לחריימה – דגים ברוטב אדום:

  1. חממו בסיר כמות נדיבה של שמן והוסיפו את הפפריקה החריפה והמתוקה ערבבו במשך 2 דקות להשחמת השמן.
  2. הוסיפו רסק עגבניות ומים וערבבו היטב, הוסיפו את יתר המצרכים מלבד הדגים וערבבו היטב.
  3. שטפו היטב את הדגים השרויים והניחו אותם בתוך הרוטב, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו במשך כחצי שעה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

מתכון חריימה דגים רוטב

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד