1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. פשטידות

מתכון לפשטידת תפוחי אדמה המתאימה גם לפסח

פשטידת תפוחי אדמה מעניינת וטעימה המתבשלת על האש בקלי קלות, מתכון מעולה הניתן להכנה גם בפסח, עם טעם משובח ומוצלח

חני לוין, ב' ניסן תשפ"א 15/03/2021 21:11

25 דקות בישול פשטידת תפוחי אדמה פשטידת תפוחי אדמה צילום: שולמית שחר

מתכון לפשטידת תפוחי אדמה המתאימה גם לפסח

זמן ההכנה: 45 דקות. זמן בישול: 25 דקות

המצרכים לפשטידת תפוחי אדמה המתאימה גם לפסח:

  • 750 גרם תפוחי אדמה (לבשל אותם בסיר עם מים יחד עם הקליפה עד לריכוך ולקלף)
  • 1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • 1 חבילה כוסברה קצוצה
  • 8 ביצים גודל לארג'
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית כורכום
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה לפשטידת תפוחי אדמה המתאימה גם לפסח:

  1. מרסקים את תפוחי האדמה למחית
  2. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים עם התיבול, אפשר כמובן לשנות תיבול לפי טעמכם
  3. משמנים 2 מחבתות גדולות עם כ3 מ"מ שמן לכל מחבת ומחממים את השמן היטב
  4. יוצקים לכל מחבת חצי מהכמות ומשטחים את המסה, מנמיכים את חום הכיריים ומטגנים את הפשטידות כשהן מכוסות עד להזהבה של הצד התחתון,
  5. הופכים את הפשטידה בזהירות עם 2 כפות הגשה שטוחות או עם צלחת ומטגנים את הצד השני ללא מכסה
  6. מעבירים בזהירות את הפשטידות לצלחות הגשה ומתענגים מהריח ואחר כך מהטעם

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: שולמית שחר

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;