1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. דגים

מתכון לסלמון אפוי בקראסט פריך של פיצוחים

קבלו את המתכון הכי טעים בספר! חגיגי, קליל ועשיר בטעמים! דג סלמון אפוי בקראסט פריך של פיסטוקים, שקדים ודבש, חרדל ופרוסות לימון • מממממ עם כל כך הרבה דברים טעמים, איך אפשר לטעות

כתבה מקודמת, ב' ניסן תשפ"א 15/03/2021 15:13

קראנצ'י סלמון עם קראסט פיצוחים סלמון עם קראסט פיצוחים צילום: בן יוסטר

רשימת מצרכים:

מה צריך כדי להכין?

1 קילו סלמון מפולט טרי

1 כוס פיסטוקים גרוסים דק

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד

2 שיני שום כתושות

1/2 כוס שמן זית

5 פרוסות לימון

1/2 כוס שקדים גרוסים

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית מלח

5 כפות טריאקי

2 כפות חרדל חלק רמי לוי

מיץ מחצי לימון

לרוטב:

4 כפות מיונז

1 כפית חרדל חלק

1 כף דבש

4 כפות עירית קצוצה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה:

1.מניחים את הדג על תבנית מרופדת נייר אפייה.

2.מערבבים יחד את מרכיבי ציפוי מלבד הפיצוחים והפטרוזיליה ומברישים את הדג

3.מערבבים את השקדים, הפטרוזיליה והפיסטוקים ומצמידים מעל .

4.מסדרים פרוסות לימון מעל .

5.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 20 דקות .

6.מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים ליד.

לרכישת מוצרי המתכון>>>

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;