ח' ניסן התשפ"ד
16.04.2024
קראנצ'י

מתכון לסלמון אפוי בקראסט פריך של פיצוחים

קבלו את המתכון הכי טעים בספר! חגיגי, קליל ועשיר בטעמים! דג סלמון אפוי בקראסט פריך של פיסטוקים, שקדים ודבש, חרדל ופרוסות לימון • מממממ עם כל כך הרבה דברים טעמים, איך אפשר לטעות

מתכון לסלמון אפוי בקראסט פריך של פיצוחים
סלמון עם קראסט פיצוחים צילום: בן יוסטר

רשימת מצרכים:

מה צריך כדי להכין?

1 קילו סלמון מפולט טרי

1 כוס פיסטוקים גרוסים דק

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד

2 שיני שום כתושות

1/2 כוס שמן זית

5 פרוסות לימון

1/2 כוס שקדים גרוסים

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית מלח

5 כפות טריאקי

2 כפות חרדל חלק רמי לוי

מיץ מחצי לימון

לרוטב:

4 כפות מיונז

1 כפית חרדל חלק

1 כף דבש

4 כפות עירית קצוצה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה:

1.מניחים את הדג על תבנית מרופדת נייר אפייה.

2.מערבבים יחד את מרכיבי ציפוי מלבד הפיצוחים והפטרוזיליה ומברישים את הדג

3.מערבבים את השקדים, הפטרוזיליה והפיסטוקים ומצמידים מעל .

4.מסדרים פרוסות לימון מעל .

5.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 20 דקות .

6.מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים ליד.

לרכישת מוצרי המתכון>>>

רמי לוי דג סלמון דג אפוי פיצוחים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד