1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. פשטידות
  4. מתכונים חלביים
  5. מתכונים לארוחת בוקר

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז וגבינות

ארוחת ערב טעימה, קלילה ומעניינת, פשטידה של פצפוצי אורז וגבינות, ללא גלוטן, המתאימה במיוחד לערב פסח, נאפת במאפינס אישיים וחוסכת את שלב החיתוך והפירורים

חני לוין, ח' ניסן תשפ"א 21/03/2021 19:24

ארוחת ערב ללא גלוטן פשטידת פצפוצי אורז וגבינות

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז וגבינות

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפייה: 22-25 דקות.

המצרכים לפשטידת פצפוצי אורז וגבינות:

  • 2 ביצים
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 כוסות אורז תפוח (פצפוצי אורז)
  • 250 גרם גבינת קוטג’
  • 1/4 כוס גבינת פרמז’ן או בולגרית מפוררת
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • קמצוץ פלפל שחור

תוספות לגיוון:

  • זיתים ירוקים קצוצים
  • גרגירי תירס
  • פטריות קצוצות מטוגנות (ניתן לשלב. מומלץ לשים סה”כ כמות של 3/4 כוס)

לפיזור מעל:

  • 1/3 כוס גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה מתכון לפשטידת פצפוצי אורז וגבינות:

  1. חממו מחבת קטנה עם 1 כף שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה קלה.
  2. הוסיפו את הבצל המטוגן לקערה וערבבו יחד עם כל החומרים עד לתערובת אחידה.
  3. צקו לתבנית מאפינס משומנת, פזרו מעל גבינה צהובה מגורדת והכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 22-25 דקות, עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות.

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;