י"א ניסן התשפ"ד
19.04.2024
קליל וטעים

מתכון לרביולי ארטישוק וגבינות בניחוח הגליל

החמץ שהכי התגעגעתם אליו במתכון קליל וטעים שמאחד את הטעמים המיוחדים של איטליה את והניחוחות הנעימים של הגליל • כמו במסעדה בפחות עבודה!

מתכון לרביולי ארטישוק וגבינות בניחוח הגליל
רביולי ארטישוק צילום: יח"צ


מתכון לרביולי ארטישוק וגבינות בניחוח הגליל

זמן הכנה: 60 דקות

רשימת מצרכים:

1 חבילה רביולי 
ארטישוק וגבינות רמי לוי
50 גרם חמאה
כפית אורגנו מיובש רמי לוי
3 כפות שמן זית
10 תחתיות ארטישוק רמי לוי, מופשרות וחתוכות לרבעים
1/2 כוס שמנת לבישול או שמנת מתוקה 38%
מלח ופלפל שחור לפי הטעם (בערך כפית מכל אחד)

ירקות:

2 כוסות עלי בייבי תרד (או תרד ניו זילנדי קצוץ)
2 כפות עלי טימין
2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
2 שיני שום כתושות

להגשה:

50 גרם פרמזן מגורר רמי לוי
עלי פטרוזיליה יפים
50 גרם צנוברים רמי לוי, קלויים
מעט סומק

אופן ההכנה:

  • 1.בסיר עמוק מטגנים חמאה, שמן זית, בצלים ושום.
  • 2.תוך כדי ערבוב מוסיפים את תחתיות הארטישוק, התרד, האורגנו המיובש, הטימין, המלח והפלפל.
  • 3.מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים בכיסוי חלקי 40 דקות.
  • 4.מוסיפים חצי כוס שמנת לבישול, מביאים לרתיחה, מערבבים ומוסיפים את הרביולי.
  • 5.ממשיכים לבשל 5 דקות ללא כיסוי, מידי פעם בוחשים בזהירות סביב הרביולי עד שהם מבושלים לחלוטין.

לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>

רביולי ארטישוק רמי לוי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד