י"ח אדר ב' התשפ"ד
28.03.2024

מתכון להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי

מתכון מנצח, טעים ומעניין להום פרייז – תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ונאפים בתנור עם רוטב מיונז המשולב בקטשופ, צ'ילי וסויה, מוגשים עם שומשום ויוצרים ארוחת ערב טעימה ומשביעה

מתכון להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי
הום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי צילום: נועם זיגדון

מתכון להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 25 דקות.

המצרכים להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
  • 2 כפות גדושות רוטב צ’ילי מתוק
  • צ'לי חריף או פלפל צ'ילי חריף גרוס
  • 1 כף גדושה מיונז
  •  2 כפות קטשופ
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה חצי בישול במים ומלח ומסננים
  2. מערבבים את המיונז עם יתר המרכיבים ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, שופכים את הרוטב מעל תפוחי האדמה ואופים בתנור שחומם מראש על -200° עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים מפזרים שומשום מעל ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון ארוחת ערב הום פרייז תפוחי אדמה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד