<--red alert-->
  1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים בשריים

מתכון לפרוסות חזה עוף ובצל במגוון תבלינים

הריח האנין של פרוסות חזה העוף והבצל המתבשלים במגוון תבליני הבית ובשילוב רצועות גמבה ופלפל חריף קצוץ, יוצרים מנת תוספת טעימה ומוצלחת בהגשה לצד אורז לבן

חני לוין, ב' אייר תשפ"א 14/04/2021 11:59

טעים ומוצלח פרוסות חזה עוף ובצל במגוון תבלינים פרוסות חזה עוף ובצל במגוון תבלינים צילום: עליזה עליון

מתכון לפרוסות חזה עוף ובצל במגוון תבלינים

זמן ההכנה: 25 דקות.

המצרכים לפרוסות חזה עוף ובצל במגוון תבלינים:

  • 3 חתיכות של חזה עוף שלם (מגיע בגוש)
  • 2 בצלים פרוסים
  • שן שום קצוצה
  • 1 גמה חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל חריף - אדום או ירוק (לאוהבי החריף)
  • 1 כפית אבקת מרק עוף או אבקת מרק בצל
  • מעט כוסברה קצוצה
  • 1 כפית מחוקה בהרט
  • מעט פלפל שחור
  • 1/4 כפית כורכום
  • מעט מלח
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה לפרוסות חזה עוף ובצל במגוון תבלינים:

  1. חותכים את חזה העוף לפרוסות. או לרצועות מעט עבות.
  2. מטגנים במחבת/סיר שטוח את הבצל עד להשחמה יפה .
  3. מוסיפים את הגמבה, הפלפל החריף והשום ומערבבים כ 2 דקות
  4. מוסיפים את חתיכות חזה העוף ומטגנים מ2 הצדדים.
  5. מוסיפים תבלינים ומטגנים 10 דקות נוספות, מוסיפים רבע כוס מים ומבשלים עוד 3 דקות. ומכבים את האש.
  6. מפזרים מעל כוסברה קצוצה או פטרוזיליה ומגישים לצד אורז לבן.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: עליזה עליון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. למה אבקת מרק  (ל”ת)


;

התראות צבע אדום

<--red alert-->