<--red alert-->
  1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים

מתכון לירקות מוקפצים

תוספת המתאימה לערב שבת ולכל ימות השבוע, בהגשה לצד אורז או כל מאכל אהוב | קוביות הבטטה המושחמות על המחבת יחד עם טבעות הבצל, החציל והכרובית יוצרים מוקפץ ירקות טעים שיוסיף הרבה צבע בסעודה

חני לוין, ג' אייר תשפ"א 15/04/2021 13:37

טעים לחיך ירקות מוקפצים ירקות מוקפצים צילום: אורלי עמרן

מתכון לירקות מוקפצים

זמן ההכנה: 40 דקות.

המצרכים לירקות מוקפצים:

  • 1 בטטה חתוכה לקוביות
  • 1 בצל חתוך לחצאי טבעות
  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 1 כרובית חתוכה לחתיכות קטנות
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לירקות מוקפצים:

  1. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את יתר הירקות, ומתבלים במלח ופלפל שחור, מטגנים הכל יחד תוך הקפצה תמידית עד להשחמה וריכוך.
  3. מגישים לצד אורז לבן, פירה או קוסקוס.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: אורלי עמרן

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;

התראות צבע אדום

<--red alert-->