1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. קינוחים

מתכון לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים

האורחים כבר בדרך ואין זמן? המתכון הזה בדיוק עבורכם, מכינים, מכניסים למקפיא לחצי שעה ומגישים מיד כאשר הם מגיעים | חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים בשילוב פיצפוצי אורז ואגוזים יוצרים קינוח מרשים ומיוחד

חני לוין, כ"א אייר תשפ"א 03/05/2021 23:09

לממהרים חטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים חטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים צילום: שולמית שחר

מתכון לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים

זמן ההכנה: 15 דקות.

המצרכים לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים:

מידות אוניברסליות

  • 100 גרם פצפוצי אורז מרוסקים קצת
  • 1 כוס בראס אגוזים
  • 100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
  • 400 גרם שוקולד מריר
  • 70 גרם חמאת בוטנים (או ממרח אחר כמו ריבת חלב או ממרח חלבה)

אופן ההכנה לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים:

  1. ממיסים בקערה גדולה במיקרו את השוקולד והחמאה בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה
  2. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד לאיחוד
  3. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה
  4. ממלאים את תבניות הסיליקון
  5. חובטים את התבניות כשהם על גבי משטח כדי שהשוקולד יתפזר ויתפלס היטב
  6. מקפיאים לפני חילוץ

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: שולמית שחר

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. בראס  

    אופה

    • אגוזים שבורים מסוכרים 

      אחד

;