1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. פשטידות

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן

אוהבים להתחדש עם מתכונים מעניינים ומוצלחים? מתכון מעולה לפשטידה חלבית, מתאימה במיוחד לסעודה שלישית בשבתות הקיץ הארוכות, שילוב של פצפוצי אורז עם קוטג', ביצים ותבלינים, כאשר מלמעלה מצפה אותה פרוסות בצל מטוגן

חני לוין, כ"ה אייר תשפ"א 07/05/2021 10:51

נדירה ומיוחדת פשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן פשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן צילום: נועם זיגדון

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן

זמן ההכנה: 60 דקות. זמן אפייה: 40 דקות.

המצרכים לפשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 6 כוסות פיצוצי אורז
  • 4 גביעי קוטג'
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • ¼ כוס שמן
  • 6 ביצים L
  • פלפל שחור
  • מלח

לציפוי:

  • 4 בצלים חצויים ופרוסים דק
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה לפשטידת פצפוצי אורז בציפוי בצל מטוגן:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
  2. מעבירים את התערובת לתבנית בינונית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° למשך 20 דקות.

הכנת הציפוי:

  1. מחממים מחבת עם השמן ומטגנים את פרוסות הבצל עד לשקיפות.
  2. מוציאים את הפשטידה מהתנור לאחר 20 דקות ומפזרים מלמעלה את הבצל המטוגן.
  3. מכניסים שוב את הפשטידה לתנור למשך 20 דקות נוספות.

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט: רבקה גרשטיין

המתכון מאת: נועם זיגדון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;