י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024
גיוון מושלם לחג

מתכון למאק אנד צ'יז מיוחד לשבועות

מארחים בחג? רוצים לגוון מהלזניה, תפוח אדמה מוקדם וכו' שימו קצת אמריקה על השולחן ולכו על תבנית מק אנד צ'ייז, פסטה טובלת בגבינות מוצרלה, צ'דר ופרמזן ברוטב בשמל סמיך... מתכון עשיר וחגיגי שישאיר לכם טעם של חג בפה!

מתכון למאק אנד צ'יז מיוחד לשבועות
מאק אנד צ'יז צילום: יח"צ



זמן הכנה: 20 דקות

רשימת מצרכים:

לבשמל:

2.5 כוסות חלב

100 גרם חמאה

קורט אגוז מוסקט

1/2 כוס קמח 

למנה:

1 חבילת פסטה צדפות \ מקרוני

3 ביצים

200 גרם מוצרלה מגוררת

200 גרם צ’דר צהובה מגוררת

100 גרם פרמזן מגורר

1/2 כף מלח

1כפית פלפל שחור גרוס

לציפוי :

5 כפות פירורי לחם זהובים

5 כפות שמו זית

100 גרם צ’דר מגורר

1 כפית שום גבישי

אופן ההכנה:

1.משמנים בשמן זית תבנית מלבנית, או עגולה בקוטר של 26.

2.ממיסים את החמאה ומבשלים את כל מרכיבי הבשמל תוך כדי בחישה במטרפה עד שהוא מסמיך ומסירים מהאש

3.מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי המאפה עם הבשמל והגבינות חוץ מהציפוי ומעבירים לתבנית, משטחים מעט.

4.בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל

5.אופים בחום של 180 מעלות לכ-35 דקות, או עד השחמה.

לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>>

שבועות חג שבועות רמי לוי מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד