1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים בשריים

מתכון לכבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין

מתכון מעולה וקל להכנה מתאים במיוחד לארוחת צהריים שכולם יקפצו עליה, כבדים צלויים עם טבעות בצל בתיבול עדין, בהגשה עם פיתות, ממרח חומוס וסלט ירקות עשיר

חני לוין, כ"ז סיון תשפ"א 07/06/2021 12:18

קל להכנה כבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין כבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין צילום: אורלי עמרן

מתכון לכבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין

המצרכים לכבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין:

  • 1/2 ק"ג כבד צלוי
  • 1 בצל חתוך לטבעות
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לכבד עוף צלוי בטבעות בצל ותיבול עדין:

  1. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה יפה.
  2. מוסיפים את הכבדים ומטגנים יחד
  3. מטבלים במלח ופלפל חור ומקפיצים. כאשר מידי פעם הופכים את הכבדים
  4. מבשלים על אש קטנה במשך כעשר דקות.
  5. מוציאים מהאש ומגישים עם פיתות, חומוס וסלט ירקות עשיר

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אורלי עמרן

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. כבד צלוי ב 3 ימים מהשחיטה  

    פיני

    • כבד מוקפץ 


  2. כבד צלוי ב 3 ימים מהשחיטה  

    פיני

;