1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים בשריים

מתכון לקציצות בשר ברוטב אורגנו

קציצות בשר מיוחדות ומלאות טעם המתבשלות ברוטב אדום בשילוב של אורגנו ומגוון תבליני הבית יוצרים מנה טעימה ומוצלחת המתאימה במיוחד לארוחת הצהריים

נועם זיגדון, כ"ד אב תשפ"א 02/08/2021 14:19

טעים ומוצלח קציצות בשר ברוטב אורגנו קציצות בשר ברוטב אורגנו צילום: נועם זיגדון

מתכון לקציצות בשר ברוטב אורגנו

המצרכים לקציצות בשר ברוטב אורגנו:

לקציצות:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • פלפל שחור
  • מלח

לרוטב:

  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 ראש שום
  • פפריקה חריפה
  • 1/2 כף מרק עוף
  • פלפל שחור
  • אורגנו
  • מלח
  • מים
  • שמן

אופן ההכנה לקציצות בשר ברוטב אורגנו:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים את הרסק וכוס מים, מערבבים היטב, מוסיפים את השום והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ15 דקות. ( יש להוסיף מים במידת הצורך, המרקם צריך להיות כמו רוטב ספגטי)
  2. בקערה מערבבים היטב את הבשר עם הפטרוזיליה והבצל, מתבלים ומערבבים היטב.
  3. יוצרים כדורים ומכניסים לסיר עם הרוטב.
  4. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות עד לבישול הקציצות.
  5. מגישים לצד אורז לבן או כל מה שאוהבים.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;