י"ח אדר ב' התשפ"ד
28.03.2024
תוספת למנה עיקרית

מתכון לחזה עוף בטמפורה

מנה מעניינת, קלילה וטעימה של קוביות חזה עוף המטוגנות בשמן עמוק בטמפורה מיוחדת המעניקה טעם מיוחד ומתאימה כתוספת מושלמת לכל מנה עיקרית

מתכון לחזה עוף בטמפורה
חזה עוף בטמפור צילום: מעין גז

מתכון לחזה עוף בטמפורה

המצרכים לחזה עוף בטמפורה:

  • 1 ק"ג חזה עוף
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה / כוס סודה לשתיה (לא אבקה)
  • מים
  • שמן 
  • 1 ביצה
  • מלח
  • פלפל חור
  • אבקת גריל עוף
  • אבקת שום
  • מעט אבקת מרק  

אופן הכנה לחזה עוף בטמפורה:  

  1. חותכים את חזה העוף לריבועים ומניחים בקערה
  2. בקערה נוספת מכניסים כוס קמח, שקית אבקת אפייה, כוס מים, ביצה ותבלינים
  3. מערבבים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת בלילה סמיכה.
  4. בינתיים מחממים סיר רחב עם שמן עמוק.
  5. את קוביות חזה העוף מכניסים לקערת הבלילה וטובלים אותם היטב.
  6. מכניסים לסיר עם השמן החם ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
  7. מוציאים על נייר סופג ומתענגים.
  8. ניתן להקפיץ עם רוטב צ'ילי או לאכול לצד רטבים אסייאתים שונים

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: מעין גז

מתכון חזה עוף טמפורה טיגון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד