1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. קינוחים

מתכון לשקדים במסווה של פיסטוק

חלופה נהדרת לפיסטוק (שמחירו יקר מאוד) מבלי לוותר על הצבע הירקרק החלומי, הירוק הזה שמפאר כל קינוח עוגה או פטיפור יעניק לכם יוקרה וטעם משובח יותר

שולמית שחר, ט"ז תשרי תשפ"ב 22/09/2021 10:26

טעם משובח שקדים במסווה של פיסטוק שקדים במסווה של פיסטוק צילום: שולמית שחר

מתכון לשקדים במסווה של פיסטוק / מאת: שולמית שחר

המצרכים לשקדים במסווה של פיסטוק:

  • 120 גרם שקדים גרוסים לא קלויים
  • 2 כפיות מיים רותחים
  • טיפה צבע מאכל ירוק נאון
  • טיפה צבע מאכל ירוק זיית (צבעי ג'יל)

אופן ההכנה לשקדים במסווה של פיסטוק:

  1. מערבבים בקערית קטנה את המיים עם צבעי המאכל ושופכים את זה על גבי השקדים הגרוסים ומערבבים היטב
  2. מניחים שעה למנוחה ומערבבים וחוזרים על הפעולה שוב לאחר שעה
  3. מדליקים תנור על חום של 100 מעלות ואופים כחצי שעה ומערבבים בין לבין

בהצלחה רבה ובתאבון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. השתגעת? תבזבזי פחות על שטויות ותקני פסטוק שהוא מאוד בריא.  (ל”ת)


;