ט"ז ניסן התשפ"ד
24.04.2024
עשו זאת בעצמכם

מעניין: ככה מכינים קונכיות קריספיות למילויים שונים • צפו

אם התעניינתם לא פעם כיצד מכינים את הקונכיות הקריספיות שממלאים בתוכן תערובת של כבדים, דגים או ירקות, כעת תוכלו להכין אותן ממש בעצמכם | כך יוצרים אותן • צפו

מעניין: ככה מכינים קונכיות קריספיות למילויים שונים • צפו
קונכיות מעלי בוריקה צילום: נועם זיגדון

אופן הכנת קונכיות מעלי של סיגר בוריקה - נועם זיגדון.

המצרכים לקונכיות מעלי סיגר בוריקה:

  • 1 חב' עיגולי בצק סיגר בוריקה
  • 1.5 ליטר שמן לטיגון עמוק.
  • מצקת

אופן הכנת הקונכיות:

  1. מחממים סיר עם השמן עד שהשמן רותח.
  2. לוקחים עיגול בצק בוריקה ומניחים אותו מתחת למצקת משומנת, מכניסים לתוך הסיר עם השמן הרותח כאשר המצקת מלמעלה דוחפת בעדינות את הבצק לתוך השמן.
  3. ממתינים עד להשחמה ומשחררים את המצקת.
  4. הופכים את הקונכיה ומטגנים מעט עד להזהבה.
  5. מוציאים על נייר סופג וממלאים בכל מה שאוהבים.
קונכיות הכנה עלי בוריקה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד