י"ט אייר התשפ"ד
27.05.2024
לגזור ולשמור

מתכון לקבב דגים אסיאתי מאת השף אביב משה

הגיע הזמן לגוון, קבלו מתכון קליל ועסיסי שמתאים לכל אחד - קבב דגים אסיאתי ברוטב עשיר ומתקתק של השף אביב משה והכי חשוב, טעים, מתקתק ומתובל • לגזור ולשמור

מתכון לקבב דגים אסיאתי מאת השף אביב משה
קבב דגים צילום: יח"צ

 10  דקות | קל | פרווה

רשימת מצרכים

  • 1/2 ק”ג דג ים ( מוסר / לוקוס ) נקיים מעור ועצמות וקצוצים דק
  • כף ג׳ינג׳ר כבוש קצוץ
  • 1/4 כפית זרעי כוסברה טחונים
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1.5 כף סויה
  • כפית פלפל חריף, קצוץ

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים , יוצרים קבבונים ומטגנים בשמן זית במחבת או על הגריל כ-3 דקות מכל צד.
  • לרוטב
  • מכניסים למחבת רבע כוס סויה, 3 כפות סילאן , כפית למון גרס קצוץ , מעט פלפל שאטה , כפית פקאן סיני קצוץ , כפית גפרורי שקדים, כפית בוטנים מלוחים וכפית נענע קצוצה.
  • עצת הגשה:
  • יוצקים רוטב למרכז צלחת ומעל את הקבב דגים.

לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>>

רמי לוי מתכונים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד