י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024
ארוחה בשרית מושלמת

מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי

פרגיות ברוטב טריאקי במתכון מוצלח וטעים במיוחד, בשילוב של בצל ירוק ושומשום המעניקים את המראה היוקרתי והמרשים לארוחה בשרית מושלמת

מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי
פרגיות ברוטב טריאקי צילום: נועם זיגדון

מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי / נועם זיגדון

המצרכים לפרגיות ברוטב טריאקי:

  • 1 ק"ג פרגיות חתוכות
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון
  • ¼ צרור כוסברה קצוצה
  • 5 שיני שום
  • 1 כף סוכר חום
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כף שטוחה מרק עוף
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית כורכום
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כפית מלח

להגשה:

  • שומשום
  • בצל ירוק

אופן ההכנה לפרגיות ברוטב טריאקי:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
  2. מוסיפים את הסוכר ומערבבים כדקה עד להמסה מלאה
  3. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים במשך כ-3 מכל הצדדים
  4. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כמה דקות, מתבלים ומפזרים כוסברה
  5. מעבירים ללהבה בנונית על אש נמוכה ומבשלים במשך כשעה
  6. מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון פרגיות ברוטב רוטב טריאקי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד