י"ז ניסן התשפ"ד
25.04.2024
משובח ומיוחד

מתכון לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה

תבשיל משובח ומיוחד של כרעיים עם בצל, שעועית ירוקה ושעועית צהובה המתבשלים יחד בסילאן ומגוון תבליני הבית ומעניקים לכם מנה עיקרית מוצלחת וטעימה

מתכון לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה
תבשיל כרעיים בסילאן בצל ושעועית ירוקה וצהובה צילום: שולמית שחר

מתכון לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה / שחר שולמית

המצרכים לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה:

כוס מדידה: חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה

  • 4 בצלים גדולים
  • 1/2 כוס שמן
  • 7 יחידות כרעיים ללא עור
  • 500 גרם שעועית ירוקה
  • 500 גרם שעועית צהובה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל 4 העונות
  • 1/2 כוס סילאן

אופן ההכנה לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה:

  1. מקלפים וקוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד הזהבה
  2. מניחים מעל הבצל את השעועיות ומעליהם את העופות ואת התבלינים
  3. מבשלים את התבשיל מכוסה על להבה נמוכה עד לצמצום הנוזלים
  4. מידי פעם לוקחים בכף מהרוטב שבתחתית הסיר ויוצקים אותו על גבי התבשיל

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון עוף שעועית ירוקה שעועית צהובה בצל סילאן

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד