י"ח אדר ב' התשפ"ד
28.03.2024

מתכון לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים

מתכון מוצלח שהילדים הכי אוהבים, רולדת שוקולד וביסקוויטים המצופה בשוקולד ופקאנים מסוכרים מעניקה לכם קינוח קליל, מהיר והכי טעים שיש

מתכון לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים
רולדת שוקולד צילום: אתי זוהר

מתכון לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים / אתי זוהר

המצרכים לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים:

  • 2  חב' שוקולד מריר (200 גר')
  • 1 מיכל שמנת מתוקה / קצפת צמחית לפרווה
  • 1/4 כוס קוקוס
  • 2 שרוולי ביסקוויטים גרוסים (יש להוסיף לפי הצורך)

לציפוי:

  • 1 חב' שוקולד מריר
  • 1 כף שמן
  • פקנים מסוכרים / קוקוס

אופן ההכנה לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים:

  • ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה, מוסיפים את הקוקוס והביסקוויטים ומערבבים היטב.
  • מכניסים להקפאה של 10 דקות ומגלגלים לרולדה או מכדררים לעיגולים.
  • מכניסים למקפיא למשך כשעה או יותר.

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים היטב.
  2. טובלים כל כדור או מזלפים מעל הרולדה ומפזרים את הפקאנים המסוכרים או את הקוקוס מלמעלה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון רולדה שוקולד כדורי שוקולד

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד