י"ח אדר ב' התשפ"ד
28.03.2024
מהמטבח הטריפולטאי

מתכון לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות חריף בשילוב של קוביות תפוחי אדמה, תבשיל הנקרא שרבה ומגיע מהמטבח הטריפוליטאי, טעים ומוצלח ומתאים במיוחד לארוחת צהריים טובה

מתכון לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א
שרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א צילום: נועם זיגדון

מתכון לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א / נועם זגדון

המצרכים לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א:

  • 1 חבילת פסטה 500 גרם
  • 2- תפוחי אדמה חתוכים ל-8
  • 1-2 פלפל ירוק חריף חתוך
  • 3 כפות גדושות רסק
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 שיני שום קצוצות
  • ¼ צרור כוסברה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כף אבקת מרק
  • ½ כף מלח
  • ¼ כוס שמן
  • 8 עד 10 כוסות מים

אופן ההכנה לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א:

  1. מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות
  2. מוסיפים את הפלפל והשום ומטגנים כדקה
  3. מוסיפים את הפפריקה, מחממים מעט ומוסיפים מיד כוס מים, מערבבים ומוסיפים את הרסק
  4. מבשלים כ- 5 דקות ומוסיפים ליטר וחצי מים ומביאים לרתיחה
  5. מוסיפים את תפוחי האדמה והכוסברה הקצוצה ומבשלים כרבע שעה עד להתרככות
  6. מתבלים בפלפל שחור, מלח ואבקת מרק ומביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הפסטה, מבשלים על אש נמוכה במשך כ-20 דקות

הערה: יש להוסיף מים במידת הצורך

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פסטה חריף

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד