1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מרקים

מתכון למרק עדשים חם וטעים

מתכון למרק עדשים עם קוביות גזר וירק קצוץ, מתכון מוצלח ומהיר הכנה שלא תפסיקו לאכול, מתאים לימים הקרים כשמתחשק להתחמם עם מרק עסיסי

מירב מלכה, י"ט כסלו תשפ"ב 23/11/2021 12:07
תגיות:

לימים קרים מרק עדשים מרק עדשים צילום: מירב מלכה

מתכון למרק עדשים / מירב מלכה

המצרכים למרק עדשים:

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גזר חתוך לקוביות.
  • 8 כוסות מים רותחים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כוסברה קצוצה
  • 2 כוסות עדשים שטופות

אופן ההכנה למרק עדשים:

  1. (מומלץ להשרות את העדשים לפני הבישול)
  2. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הגזר, המים, מלח, פלפל שחור וכוסברה קצוצה ומערבבים היטב.
  4. מביאים לרתיחה ומוסיפים את העדשים, מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש.
  5. מבשלים על אש נמוכה במשך כחצי שעה עד שהעדשים מתרככות

הערה: ניתן להוסיף קישוא, סלרי או כל ירק שאוהבים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;