ט' ניסן התשפ"ד
17.04.2024
ממתק טעים

מתכון לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז

מתכון לקינוח טעים במיוחד המתאים לכל אירוע חגיגי, אצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז מצופים בשוקולד מריר ומעניקים לכם ממתק טעים ומלא עניין

מתכון לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז
אצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז צילום: אתי זוהר

מתכון לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז / אתי זוהר

המצרכים לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז:

לבסיס:

  • 2 שוקולד מריר
  • 2 כפות חמאת בוטנים מתוקה
  • מעט אבקת סוכר
  • 3 כוסות פצפוצי אורז

למילוי הקוקוס:

  • 250 מל' קרם קוקוס
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 כוסות קוקוס

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר / צמקאו
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז:

הכנת הבסיס:

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומערבבים היטב, מוסיפים 2 כפות חמאת בוטנים מתוקה ואבקת סוכר
  2. ממשיכים לערבב ומוסיפים את פצפוצי האורז מערבבים היטב לאיחוד ומשטחים על תבנית בינונית.
  3. מהדקים היטב ומכניסים להקפאה של שעה.

מילוי הקוקוס:

  1. מחממים במיקרוגל את קרם הקוקוס עם 3/4 כוס סוכר ומוסיפים 3 כוסות קוקוס.
  2. מערבבים היטב ומשטחים על שכבת השוקולד והפצפוצים שהקפאנו.
  3. מכניסים שוב להקפאה של כמה שעות עד להתקשות.
  4. מוציאים מהמקפיא וחותכים למלבנים בינוניים.

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים את השוקולד המריר עם השמן וטובלים כל רצועת קוקוס בשוקולד המומס
  2. מניחים על נייר אפייה ומכניסים להקפאה להתייצבות.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון חטיף קוקוס שוקולד קינוח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד