ט"ז ניסן התשפ"ד
24.04.2024
מתובל, עשיר ומתקתק!

מתכון לצלי חורפי מפנק

החורף הגיע וזה בדיוק הזמן לצלי חורפי, מתובל, עשיר ומתקתק!אז תכינו לכם בשר טרי ואיכותי הישר מהמעדנייה, ערמונים קלויים, קצת פטריות ויין אדום משובח ויש לנו ארוחה מושלמת לחורף!

מתכון לצלי חורפי מפנק
צלי משובח צילום: יח"צ



30 דקות | בינוני | בשרי

רשימת מצרכים:

  • 1 קילו גולאש פרימיום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כוס יין אדום
  • 1 כף כמון טחון רמי לוי
  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם (בערך כפית מכל אחד)
  • 3 כפות סילאן טבעי רמי לוי
  • 1 כפית צ’ילי גרוס רמי לוי
  • 2 שקיות ערמונים בואקום רמי לוי

ירקות:

  • 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
  • 1 כרישה חתוכה גס
  • 5 פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים
  • 7 שיני שום שלמות
  • 5 גזרים חתוכים לרבעים .
  • 3 גבעולי סלרי עם העלים חתוכים גס

אופן ההכנה:

  • 1.בסיר מניחים את שמן הזית ואת רצועות הבצל ואת הכרישה הקצוצה, מטגנים תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות ומוסיפים את קוביות הבשר.
  • 2.מטגנים את הבשר מכל הצדדים עד שהוא משנה צבע ומוסיפים את התבלינים היבשים , הגזרים והסלרי, ממשיכים לערבב ומוסיפים את היין האדום, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 5 דקות.
  • 3.מוסיפים את הפטריות, הערמונים, הסילאן ומים - עד לכיסוי של כל המרכיבים , מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהבשר נימוח. אם רוצים רוטב סמיך יותר, מבשלים ללא כיסוי עד שרוטב נהיה סמיך יותר. מגישים חם לצד כוס יין אדום

לרכישת מוצרי המתכון>>>

צלי בקר פרוס

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד