מתכון לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון
מתכון מושלם וקליל במיוחד לדג סלמון המצופה ברוטב מיונז משובח עם חרדל דיז'ון וחצאי פלחי לימון עסיסיים המוסיפים את טועמם המיוחד לדג מושלם

מתכון לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון / מירב מלכה
המצרכים לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון:
- חלקי דג סלמון לפי כמות הסועדים
- שמן זית
- 4/5 שיני שום קצוץ
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף מיונז
- חרדל דיז'ון
- חופן כוסברה קצוצה
- 1 לימון פרוס לחצאים דקים.
אופן ההכנה לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון:
- מניחים את חלקי הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומצפים את הדג בשמן זית.
- בקערה, מערבבים היטב שום קצוץ, פלפל שחור גרוס וכף מיונז ומצפים את הדג.
- מעל רוטב המיונז מצפים את הדג בחרדל דיז'ון ומפזרים כוסברה קצוצה
- מניחים פלחי לימון סביב הדג או לצידו
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך עשר דקות עד רבע שעה. (לא יותר)
בהצלחה רבה ובתאבון
-
שמחה מהולה בעצב: אלמנת הנרצח בפיגוע בבני ברק חבקה בן -
"רעש של לעיסת מסטיק היה מוציא את הילד מדעתו" -
"נמחקו לי חובות של למעלה מ-3 מיליון ש"ח" -
בצל מצוקת הדיור: הסגולה המיוחדת למציאת דירה -
קול קורא: לקיים יום תפילה בכל מוסדות החינוך -
אליפות מסוכנת: נסע במהירות מסחררת בפקק תנועה ענק • צפו -
החברה באזהרה: אל תצרכו את הגלידות הללו -
הזוי: מצליח לטפס על קיר הבניין ללא כל קושי • צפו
תגובות