רעידת אדמה נוספת הורגשה בצפון הארץ
תושבים בצפון הארץ דיווחו על רעידת אדמה נוספת שהורגשה, פחות מ-12 שעות לאחר הרעידה הקודמת | פיקוד העורף: הרעידה התרחשה דרומית-מזרחית לטבריה | לא ידוע על נזק או נפגעים

כ-12 שעות לאחר רעידת האדמה שהורגשה בצפון הארץ, תושבים רבים דיווחו בשעה האחרונה (ראשון) על רעידה נוספת שהורגשה בכמה ערים בצפון. לא ידוע על נזק או נפגעים. פיקוד העורף עדכן כי הרעידה התרחשה בעוצמה 3.5.
הרעידה הורגשה בשורה של ערים, בין היתר בטבריה, חיפה ובנצרת. לפי פיקוד העורף, הרעידה התרחשה דרומית-מזרחית לטבריה בשעה 12:28.
מהמשטרה נמסר כי "לפני כשעה התרחשה בישראל רעידת אדמה בעוצמה של 3.7. הרעידה הורגשה במקום שבו הורגשה רעידה דומה הלילה. נרשמו קריאות במוקדי 100. לא דווח על נפגעים ונזק ואין התרעה לצונמי".
אתמול (מוצאי שבת), כאמור, מעט לפני השעה 12:00 בלילה, הורגשה רעיד אדמה במספר ערים בצפון הארץ. תושבים רבים דיווחו ברשתות החברתיות כי הרגישו שביתם זז בשל הרעידה.
יעקב המתגורר בטבריה תיאר ל'בחדרי חרדים': "ישבתי בבית והרגשתי שהכיסא והאדמה רועדים". עם זאת, הוא מרגיע, "זה לא כמו לפני שנתיים, זאת לא העוצמה שהייתה אז", אך הוא שב ומדגיש כי הרעידה בהחלט הורגשה.
"אני גר בקומה הרביעית", סיפר תושב נוסף, "ישבתי לאכול והרגשתי איך הכסא ממש זז ממקומו. בתחילה לא הבנתי מי מזיז אותו, כי אני לבד בבית. בעוד שאני מסתובב לראות מה קורה, ראיתי גם את הספריה זזה, הסלון רועד כולו. הרעידה נמשכה כ-10 שניות".
-
בצל מצוקת הדיור: הסגולה המיוחדת למציאת דירה -
97% הצלחה: הנתונים המפתיעים שפורסמו על הסמינר החרדי -
בהתאמה לחרדים: שירות מיוחד בעולם ההשקעות -
שמחה מהולה בעצב: אלמנת הנרצח בפיגוע בבני ברק חבקה בן -
קול קורא: לקיים יום תפילה בכל מוסדות החינוך -
אליפות מסוכנת: נסע במהירות מסחררת בפקק תנועה ענק • צפו -
החברה באזהרה: אל תצרכו את הגלידות הללו -
הזוי: מצליח לטפס על קיר הבניין ללא כל קושי • צפו
-
רעש אדמה
יצחק
-
נקווה לטוב.. ה' ישמור (ל”ת)
תגובות