מתכון למטבל יוגורט וזיתים
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית' מציגים: מתכון למטבל יוגורט וזיתים

זמן עבודה: 7 דקות
זמן הכנה: 3 דקות
כמות מנות: 4 סועדים
רכיבים:
- גביע יוגורט מולר נטורל 2.8% (200 גרם)
- 10 זיתים מגולענים קצוצים
- כף כוסברה שטופה וקצוצה
- שן שום קלופה וכתושה
- כפית סומק
- כף שמן זית
- מעט גרידת לימון
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד.
- מומלץ להגיש לצד קרקרים.
בתאבון
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
-
בהתאמה לחרדים: שירות מיוחד בעולם ההשקעות -
'מאוחדת' היא הקופה שמאפשרת ללקוחותיה ניתוח לייזר להסרת משקפיים במחיר הזול ביותר -
"נמחקו לי חובות של למעלה מ-3 מיליון ש"ח" -
"מים לחומרא": פרסומת השקה משעשעת ל'נועם 2' -
חודש לפני חתונת בתו: משגיח הכשרות נפטר -
תיעוד: תגרה בין עובדים בשוק מחנה יהודה -
צמידים וספירת קהל: כך תתנהל ההילולה במירון -
האב השכול במסר לציבור: "שילמנו מחיר יקר באסון"
תגובות