1. עמוד הבית
  2. מומלצים
  3. אוכל

מהשגחת כשרות לניהול קייטרינג: הכירו את יהודה לוין

מדי שבוע אנו מציגים בפניכם שפים חרדים מתוך איגוד הקולינריה הכשר • היום נכיר את מנהל מחוז צפון של איגוד הקולרינה הכשר - יהודה לוין

אליקים דהן כתבה מקודמתכ"ד שבט תשפ"ב 26/01/2022 17:40

סודות הקולינריה הכשרה יהודה לוין יהודה לוין צילום: באדיבות המצלם

שם מלא:
יהודה לוין

גיל:
בן 39

אזור מגורים:
חיפה

כמה זמן אתה במטבח?
אני במטבח כמקצוע - 12 שנה.

מה הייתה עבודת הראשונה?
עבודתי הראשונה - משגיח כשרות משולב עם עזרה לטבח 
ומשם המשכתי לקטרינג עצמאי, שהתחיל בעיקר מארוחות על האש בשטח.

האם כל חייך בישלת כשר?
בשלתי כשר - מאז ומעולם.

מה היה הרגע הכי מרגש בקריירה שלך?
הרגע המרגש בחיי - שאני אורז לאנשים אוכל והם מקפיאים , ובאים אלי אחרי חודשיים שהיום הם סיימו את הבשרים שהבאתי להם מהאירוע .... ,

מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי:
העצה שקבלתי - להתייעץ עם מומחים,וחשבים כלכלים 


מה הסיבה שהתחברת לאיגוד הקולינריה הכשר:
הסיבה שהתחברתי - התחברתי לווצאפ של איגוד הקולינרי , יש שם חברה נעימים ונחמדים , בתקווה שיתן לי ידע , ועבודות באזור שלי. ואכן לא התאכזבתי.

מה אתה אוכל כשאתה לא בעבודה:
אני אוהב את כל סוגי האוכל - כך שאין לי פינוק כלשהוא כשאני לא בעבודה.

באיזה סגנון אתה מבשל היום:
מבשל בעיקר בשרי אירועים, או ארוחות על האש, סגנון חריף, פיקנטי.

למי היית רוצה לבשל:
הייתי רוצה לבשל - לאנשים פשוטים שלא זוכים, ואין באפשרותם לאכול ביום יום מאכלים משובחים ואיכותיים.

מה היה האוכל הכי מוזר שאי פעם בישלת:
האוכל המוזר שבישלתי - לא ידוע 🤔

באיזה מדיה הכי קל לעקוב אחרייך:ווצאפ סטטוסים

ולסיום תוכניות לעתיד:
איפה תהיי עוד 10 שנים?
עוד 10 שנים - כנראה באותו מצב .



יהודה הוא מנהל מחוז צפון של איגוד הקולינריה הכשר, הוא הקים את הסניף הצפוני והופך אותו לאחד מוביל.
ניתן לפנות יהודה ליהודה לווין לעקוב אחרי הסטטוסים שלו בקישור הבא>>





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. אין בכל הארץ קייטרינג ברמה כמו של יהודה. מומלץ בחום! הרמה, הטעם, ובעיקר השפע! נדיבות לב שאין דומה לה.  (ל”ת)

    קיקי קוקו

  2. משהו משהו  


;