י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024
סודות הקולינריה הכשרה

מהשגחת כשרות לניהול קייטרינג: הכירו את יהודה לוין

מדי שבוע אנו מציגים בפניכם שפים חרדים מתוך איגוד הקולינריה הכשר • היום נכיר את מנהל מחוז צפון של איגוד הקולרינה הכשר - יהודה לוין

מהשגחת כשרות לניהול קייטרינג: הכירו את יהודה לוין
יהודה לוין צילום: באדיבות המצלם

שם מלא:
יהודה לוין

גיל:
בן 39

אזור מגורים:
חיפה

כמה זמן אתה במטבח?
אני במטבח כמקצוע - 12 שנה.

מה הייתה עבודת הראשונה?
עבודתי הראשונה - משגיח כשרות משולב עם עזרה לטבח 
ומשם המשכתי לקטרינג עצמאי, שהתחיל בעיקר מארוחות על האש בשטח.

האם כל חייך בישלת כשר?
בשלתי כשר - מאז ומעולם.

מה היה הרגע הכי מרגש בקריירה שלך?
הרגע המרגש בחיי - שאני אורז לאנשים אוכל והם מקפיאים , ובאים אלי אחרי חודשיים שהיום הם סיימו את הבשרים שהבאתי להם מהאירוע .... ,

מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי:
העצה שקבלתי - להתייעץ עם מומחים,וחשבים כלכלים 


מה הסיבה שהתחברת לאיגוד הקולינריה הכשר:
הסיבה שהתחברתי - התחברתי לווצאפ של איגוד הקולינרי , יש שם חברה נעימים ונחמדים , בתקווה שיתן לי ידע , ועבודות באזור שלי. ואכן לא התאכזבתי.

מה אתה אוכל כשאתה לא בעבודה:
אני אוהב את כל סוגי האוכל - כך שאין לי פינוק כלשהוא כשאני לא בעבודה.

באיזה סגנון אתה מבשל היום:
מבשל בעיקר בשרי אירועים, או ארוחות על האש, סגנון חריף, פיקנטי.

למי היית רוצה לבשל:
הייתי רוצה לבשל - לאנשים פשוטים שלא זוכים, ואין באפשרותם לאכול ביום יום מאכלים משובחים ואיכותיים.

מה היה האוכל הכי מוזר שאי פעם בישלת:
האוכל המוזר שבישלתי - לא ידוע ?

באיזה מדיה הכי קל לעקוב אחרייך:ווצאפ סטטוסים

ולסיום תוכניות לעתיד:
איפה תהיי עוד 10 שנים?
עוד 10 שנים - כנראה באותו מצב .



יהודה הוא מנהל מחוז צפון של איגוד הקולינריה הכשר, הוא הקים את הסניף הצפוני והופך אותו לאחד מוביל.
ניתן לפנות יהודה ליהודה לווין לעקוב אחרי הסטטוסים שלו בקישור הבא>>

איגוד הקולינריה הכשר

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד