מתכון לצלעות כבש בציפוי פיסטוק
מיוחד ולמבינים בלבד: רמי לוי עם מתכון לצלעות כבש בציפוי קריספי של פיסטוק טרי, לצד תפו"א עם בטטות

מצרכים:
1 כתר של צלעות כבש – כ- 8 צלעות
להברשה:
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות חרדל חלק
מלח
פלפל שחור
2 כפות עלי טימין
לציפוי: מערבבים יחד
1 כוס פיסטוק קלוף לא קלוי קצוץ דק בפולסים
4 כפות פירורי לחם
1/2 כף שום גבישי
1/2 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות עלי טימין
להגשה: רבעי תפוחי אדמה ובטטה צלויים בשמן זית ומלח גס, חסה מסולסלת- לאליק
אופן ההכנה:
מברישים את כתר הצלעות בחרדל, מלח, פלפל וטימין
מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב
מערבבים את מרכיבי הציפוי מניחים על מגש ומצמידים אל כתר הצלעות
מעבירים את כתר הצלעות לתבנית עם נייר אפייה ואופים 40 דקות ב- 160 מעלות.
פורסים ומגישים לצד תפוחי אדמה בטטה וחסה מסביב.
-
בצל מצוקת הדיור: הסגולה המיוחדת למציאת דירה -
דיווח מפתיע: גוגל ואמזון תרות אחר סטרטאפ חרדי -
בהתאמה לחרדים: שירות מיוחד בעולם ההשקעות -
"נמחקו לי חובות של למעלה מ-3 מיליון ש"ח" -
צפו: גבר שילם 15,000 דולר כדי להפוך לחיה -
לבכות: בן הנרצח מבני ברק נקרא על שם אביו -
תיעוד: האדמו"ר מצאנז הגיע לטבריה ופסק לגבי ברכת כהנים -
דיווח: האיחוד האירופי הציע לחיזבאללה להצטרף לתהליך השלום
תגובות