י"א ניסן התשפ"ד
19.04.2024
מתאים כתוספת

מתכון לבצל סגול כבוש

פתיח, סלט או תוספת נהדרת לכריכים: מתכון משובח לבצל סגול כבוש בתערובת של תבלינים וחומץ, מתאים כתוספת לכריכים, סלטים, מאכלים על הגריל ועוד

מתכון לבצל סגול כבוש
בצל סגול כבוש צילום: שולמית שחר

מתכון לבצל סגול כבוש / שחר שולמית

המצרכים לבצל סגול כבוש:

מידות אוניברסליות

  • 10 בצלים סגולים בינוניים
  • 1 כף סומאק
  • 2 כפות שטוחות מלח
  • 6 כפות שטוחות סוכר
  • 2 כפיות שטוחות פלפל ארבע העונות או פלפל שחור גרוס
  • 5 כוסות חומץ
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה לבצל סגול כבוש:

  1. מקלפים את הבצלים וחותכים אותם לרצועות
  2. מניחים את הבצלים בצנצנת זכוכית מעוקרת ומפזרים מעליהם את המלח, הסוכר והפלפל
  3. יוצקים מעל את החומץ ולבסוף את השמן
  4. מידי שעה מטביעים את הבצלים בחומץ (4 עד 5 פעמים)
  5. סוגרים את הכלי היטב ומאחסנים במקרר
  6. הבצלים מוכנים לאחר כמה ימים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון בצל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד