1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים בשריים

מתכון לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ

לאוהדי הכבדים: קבלו מתכון עסיסי ומלא טעמים של כבדים המתבשלים יחד עם רצועות בצל, חצאי פטריות וכוסברה קצוצה, מתובלים בטוב טעם ומעניקים לכם מנה בשרית יוקרתית ומהירה

חני לויןכ"ג אייר תשפ"ב 24/05/2022 13:08

עסיסי וטעים כבד עם פטריות ובצל כבד עם פטריות ובצל צילום: ורד כהן

מתכון לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ:

  • 1.5 בצל חתוך לרצועות
  • 1 חב' פטריות חצויות
  • 1 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית תבלין מעורב
  • 1 חב' כבד לאחר הצלייה
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 כפית סילאן

אופן ההכנה לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומערבבים היטב
  3. מוסיפים את הכבדים הצלויים והמים הרותחים ומערבבים בעדינות
  4. מוסיפים את הסילאן וכוסברה הקצוצה ומבשלים במשך כ10 דקות.
  5. מגישים עם כל מה שאוהבים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;