1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

קיטנה במטבח: קיש תירס אישי

מחפשת להעסיק את הילדים המשועממים? • למה שלא תלכי על קיש תירס אישי? • מתכון מאת שמרית גולדברג- צפדיה- שפית הבית של ניופאן גורמה • כתבה שניה
תמי גיל, בחדרי חרדים, י"ט אב תשע"ג 26/07/2013 15:12

חפש את התרפיסים. תירס



מצרכים:

1 חבילת עלי פילו
150 גר' גבינה בולגרית
400 גר' תירס גרעינים מופשר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
2 ביצים
2 כפות קמח
125 גר' גבינת עמק מגורדת
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה :

1. חותכים את עלי הפילו לריבועים בגודל 4X4 ס"מ. משמנים בשמן זית כל יריעת עלה פילו. מרפדים ב-3 עלי פילו המשומנות את תחתיות השקעים בתבנית המאפינס.

2. מפזרים בכל שקע שכבה מהגבינה הבולגרית, מעל מגרגירי התירס ומעליהם שכבת גבינה בולגרית נוספת.

3. מערבבים בקערה את השמנת, הביצים והקמח, מוסיפים מלח ופלפל ויוצקים את התערובת מעל הגבינה והתירס.

4. בוזקים גבינה צהובה מעל ואופים בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות או עד שהקישים מזהיבים.

5. מגישים חם.
מעוניינת לשתף אותנו בתוכן מעניין? שלחי לנו הודעה בוואטסאפ - 0583288642




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;