י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024

קייטנה במטבח: בראוניס מרשמלו

מחפשת מתכונים קלילים ואמצעי שיעסיק את הילדים המשועממים • למה שלא תלכי על בראוניז מרשמלו? • מאת שמרית גולדברג-צפדיה - שפית הבית של ניופאן גורמה • כתבה שלישית

קייטנה במטבח: בראוניס מרשמלו



מצרכים:

200 גר' חמאה
200 גר' שוקולד
1 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
4 ביצים
3/4 כוס קמח
1/2 כפית מלח
לקישוט-
12 מרשמלו חתוכים לחצאים

אופן ההכנה:

1. שמים בקערה שוקולד וחמאה וממיסים במיקרוגל עד שהכל נמס, מערבבים בכף לקבלת תערובת אחידה.

2. מקציפים בקערת מיקסר עם וו המקצף במהירות נמוכה את הביצים ושני סוגי הסוכר, עד שמתקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים לתערובת אחידה.

3. מנפים קמח ומלח בקערה קטנה ומוסיפים לתערובת. מערבבים 2 דק' עד שמתקבלת בלילה חלקה ומבריקה.

4. יוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית משומנת בתרסיס שמן, אופים 15 דק' בחום בינוני, מוציאים את התבנית מהתנור ומפזרים מעליה את הקישוטים ואופים 15 דק' נוספות, עד שהבראוניס יציבים, מצננים וחותכים לריבועים.
מתכונים קיץ מטבח שמרית צפדיה-גולדברג ניופאן

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד